SOM voert activiteiten uit die
bijdragen aan een betere
arbeidsmarkt voor werknemers
en werkgevers in het mbo.

Teach Up: dé studiedag voor starters in het onderwijs op 28 mei (save the date)

Als startende docent sta je voor een hoop nieuwe uitdagingen. Daarom organiseert B(l)ijf in het Onderwijs op dinsdag 28 mei 2024 de volgende Teach Up Studiedag, een bijeenkomst die zich volledig richt op de behoeften van de beginnende docent. Ben jij klaar om bij te leren, meer zelfvertrouwen te krijgen voor de klas en je netwerk uit te breiden? Zet dan vast de datum in je agenda voor de Teach Up Studiedag op 28 mei 2024 bij het Noorderpoortcollege in Groningen.

Tijdens de bijeenkomst krijg je praktische informatie die je direct kunt toepassen in de dagelijkse lespraktijk. Er zijn verschillende workshops en de bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Het definitieve programma maakt de organisatie nog bekend.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door SOM met MDIEU-subsidie.

Over Teach up

Teach Up is een initiatief van Valérie Amin Asad, Kirsten Cuppen en  Ungerer-Willems van Stichting blij(f) in het Onderwijs en wordt vier keer in het jaar georganiseerd. De organisatoren geloven in de nieuwe generatie leraren en willen niet anders dan hen een stevige steun in de rug geven. Zij hebben daarom een programma ontwikkeld voor de startende docent. Teach up biedt een menukaart met onder andere verdieping in didactiek, pedagogiek en individuele coaching.

Aanmelden SOM-nieuwsbrief*

*De nieuwsbrief wordt vijf keer per jaar naar je e-mailadres verzonden.