Zorg van VGZ

Wat kunnen wij voor u doen?

VGZ biedt een totaaloplossing voor zorg en goed werkgeverschap. Uw medewerkers blijven vitaal en verzuimen minder. Zo bespaart u kosten. VGZ zet zich in om de zorg rondom de patiënt te organiseren. Verspilling in de zorg gaan wij tegen. Zo werkt VGZ samen met de zorgaanbieders en patiënten aan zinnige zorg.
Naast de zorgverzekeringen kennen we een bedrijfszorgpakket en vele extra’s zoals:

Gratis persoonlijk zorgadvies

Ook voor persoonlijk zorgadvies zit u goed bij VGZ. Onze zorgadviseurs helpen u graag met wachtlijstbemiddeling, het vinden van een mantelzorgmakelaar, het regelen van een second opinion en meer.
Kijk op www.vgz.nl/zorgadvies

Zorgzaken online regelen

Regel ook gemakkelijk en snel uw verzekeringszaken. Zo kunt u bijvoorbeeld online declareren, uw zorgkosten bekijken en de stand van uw eigen risico zien. Bekijk deze en andere mogelijkheden van Mijn VGZ op www.mijnvgz.nl

Uw verplicht eigen risico gespreid betalen

Verwacht u komend jaar uw eigen risico te moeten gebruiken? En wilt u voorkomen dat u dit bedrag in één keer moet betalen? Dan kunt u bij VGZ in 2017 uw verplicht eigen risico in tien termijnen betalen. Kiest u hiervoor? Dan betaalt u tien maanden een vast bedrag per maand. Hebt u aan het einde van het jaar te veel betaald? Dan ontvangt u dit bedrag in het eerste kwartaal van het volgende jaar automatisch terug.
Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op:
www.vgz.nl/gespreidbetalen

Mantelzorg

Mantelzorg kan erg zwaar zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. VGZ biedt hulp. Wij vergoeden vanuit de aanvullende verzekering mantelzorg en nemen u regelwerk uit handen.
Kijk wat wij voor u kunnen betekenen op www.vgz.nl/mantelzorg

Gezond Leven: een online platform voor medewerkers om gezond te worden en te blijven

Iedereen heeft wel eens kopzorgen. Relatieproblemen, geldzorgen, stress op het werk, of de zorg voor een zieke partner. De online zelfhulp helpt bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten.
Iedere module bestaat uit een zelftest, algemene informatie over het thema en het premium onderdeel Zelfhulp met extra uitleg, oefeningen en ervaringsverhalen. Middels een  bij uw HR afdeling te krijgen vouchercode heeft  u onbeperkt premium gebruik van alle beschikbare modules. Anoniem.
Deze Zelfhulp is in te zetten voor alle werknemers, dus niet alleen voor de VGZ verzekerden!
www.vgz.nl/gezond-leven

Contact

Verzekerde werknemers en gezinsleden kunnen voor meer informatie bellen met: 0900-8490
Voor algemene informatie: www.VGZ.nl/mbo

HR kan contact opnemen  met: Wim van Berk, Key AccountManager  mail: wim.van.berk@vgz.nl  tel: 06 48519040
Of met: Mark Weijman, Key AccountBeheerder, mail: ATP@VGZ.nl Tel: 06-81517537