SOM voert activiteiten uit die
bijdragen aan een betere
arbeidsmarkt voor werknemers
en werkgevers in het mbo.

Save the date: Bijeenkomst ´Werken met gezond verstand´ op 28 september

Op 28 september ben je van harte welkom op de bijeenkomst ‘Werken met gezond verstand in het mbo´. Tijdens deze bijeenkomst kom je niet alleen meer te weten over de vernieuwde website van de Arbocatalogus MBO, maar ook over andere belangrijke aspecten van vitaal en veilig werken, zoals de nieuwe regelgeving rond vaccinaties.

Programma

Het programma van die dag bestaat uit plenaire onderdelen, afgewisseld met interactieve workshops speciaal opgezet voor verschillende doelgroepen. Denk aan workshops van de Nederlandse Arbeidsinspectie over het toepassen van maatregelen in de arbocatalogus, workshops voor experts over het vormgeven van het vaccinatiebeleid op een school en workshops voor de OR over verantwoordelijkheden op het gebied van arbo.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers op mbo-scholen die een rol spelen bij het vormgeven van het arbobeleid, zoals arbo- en veiligheidscoördinatoren, preventiemedewerkers of het hoofd facilitaire dienst en de OR. Ook docenten krijgen tijdens de bijeenkomst handvatten mee over gezond en veilig werken. 

Save the date!

Zet de datum in jouw agenda! De bijeenkomst vindt plaats op 28 september van 10:00 uur tot  uiterlijk 16:00 uur. Abonnees op de digitale nieuwsbrief ontvangen automatisch een uitnodiging, maar je kunt ook de website en LinkedIn in de gaten houden voor meer informatie.