SOM voert activiteiten uit die
bijdragen aan een betere
arbeidsmarkt voor werknemers
en werkgevers in het mbo.

Arbo- en vitaliteitsadviseur Nova College uitgeroepen tot Vitality Manager 2022

De arbo- en vitaliteitsadviseur van het Nova College, Rosa Wassink, is uitgeroepen tot Vitality Manager 2022. Rosa ontving de vakprijs voor de verschillende initiatieven waarmee zij bouwde aan een vitale organisatie voor haar collega’s én de studenten. De andere genomineerden waren Ingrid Veraart, HR-manager bij Kremer Techniek en Joris de Haas, lead wellbeing bij ABN AMRO.

De jury kreeg kippenvel van de presentatie van Rosa, die als motto had: iets bestaat pas echt, als het gebeurt in de praktijk. Ze waren onder de indruk hoe goed Rosa heeft geluisterd naar medewerkers en studenten. Bijvoorbeeld in de aanpak van het rookbeleid en werkdrukplan. Centrale vraag is wat hebben zij nodig hebben om vitaal te blijven. Het aantal en de impact van alle interventies is groot. En hoe deze doorwerken richting medewerkers en studenten. Heel goed gedaan!

Trots

John Horlings, directeur HRM bij Nova College: ‘Ik ben supertrots op Rosa. Zij zet zich iedere dag in, of het nu gaat om het omlaag brengen van werkdruk, of verschillende Nova Fit activiteiten met onderwerpen zoals de overgang, werkplezier, stoelmassages of mindfulness. Heel verdiend dat Rosa nu is beloond met deze eretitel!’

De Vitality Manager van het Jaar is een vakprijs die sinds 2011 wordt uitgereikt. De winnaar wordt volgens Gezond in Bedrijf gezien als iemand die op een bevlogen manier en met impact een wezenlijke bijdrage levert aan de vitaliteit van zijn of haar organisatie in lijn met de organisatiedoelstellingen. Deze persoon weet de organisatie en medewerkers mee te krijgen op de ingeslagen weg en zorgt ervoor dat de organisatie continu verbetert en leert van ervaringen.

Lees ook het uitgebreide interview met Rosa Wassink.
(bron: Nova College)

Verder lezen

Aanmelden SOM-nieuwsbrief*

*De nieuwsbrief wordt vijf keer per jaar naar je e-mailadres verzonden.