SOM,

hét platform in het mbo
van werkgevers en
werknemers samen.

Als team goed van start met het nieuwe schooljaar: online inspiratie sessie op 23 september

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Ga jij van start met een nieuw team, of wil jij de samenwerking binnen je eigen team verbeteren? Neem dan deel aan de online inspiratiesessie van SOM op 23 september van 10.00 tot 11.30 uur, met Anne Giezen.

Anne Giezen bespreekt wat een team is, en waarom dat zo belangrijk is. Hoe werken teams eigenlijk? Ze zoomt in op groepsgedrag en de rol van verschillende individuen binnen een team. Bewustzijn van deze rollen, en het gedrag dat we zelf vertonen binnen een groep, is de eerste stap naar een fijne en effectieve samenwerking. Het wordt een interactieve sessie, met ruimte om vragen te stellen en aandacht voor de individuele situatie van iedere deelnemer. Verder krijg je praktische handvaten om de samenwerking binnen je team te verbeteren, die toe te passen zijn binnen de dagelijkse mbo-praktijk.

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die in een team werkt, maar deze sessie is enkel toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn binnen het mbo. Dan ook iedereen; van leidinggevenden, docenten en HR-professionals tot onderwijskundig begeleiders en procesbegeleiders. Iedereen die graag een moment neemt om stil te staan bij zijn/haar rol binnen het team, en het team als geheel.

Wie is Anne Giezen?

Anne Giezen is teamcoach. Het is haar missie om onderwijsteams met meer plezier te laten samenwerken. Ze streeft ernaar ieders talent binnen een team optimaal te benutten, en zo een veilig werk- en leerklimaat te creëren. Zo kan ieder teamlid op een duurzame manier bijdragen aan de team- en organisatiedoelen.

Meer informatie

  • Datum: vrijdag 23 september
  • Tijdstip: 10.00-11.30 uur
  • Waar: online via Teams
  • Deelname: gratis

Meld je hier gratis aan voor de online inspiratiesessie van SOM, met Anne Giezen.