SOM,

hét platform in het mbo
van werkgevers en
werknemers samen.

Zet jouw mbo in de spotlights op 16 november tijdens de landelijke Werkbezoekdag

Wil je op een laagdrempelige manier een werkzoekende kennis laten maken met jouw mbo-school? Meld je dan aan voor de landelijke Werkbezoekdag op 16 november. De landelijke werkbezoekdag wordt georganiseerd doorJObOn in samenwerking met partijen zoals Instituut GAK, UWV, Start Foundation en Stichting OTP in Groningen en Solgu in Utrecht. Aanmelden kan tot 10 november. Tijdens een (online) netwerkgesprek informeer jij op 16 november de werkzoekende(n) vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche. Het is daarbij niet nodig om concrete vacatures te hebben, het draait tijdens de Werkbezoekdag immers om netwerken. Ben je op 16 november verhindert? Geen probleem je kunt in onderling overleg met de nieuwsgierige werkzoekende ook op een ander moment het netwerkgesprek inplannen.

Meedoen is eenvoudig:

  1. Schrijf je in voor de ochtend, middag en/of avond voor de Werkbezoekdag. Of bepaal zelf het programma dat je wilt aanbieden op 16 november, zoals een werkbezoekdag op locatie. Ben je op een andere dag beschikbaar? Geef dat dan aan in de omschrijving. Schrijf in het aanmeldformulier iets over jouw functie en organisatie omdat we zo werkzoekenden nieuwsgierig kunnen maken.
  2. Jouw aanbod publiceert de organisatie van de Werkbezoekdag op deze website waar werkzoekenden zich voor kunnen aanmelden. Als een werkzoekende nieuwsgierig is, dan kan deze persoon zich via de website bij je aanmelden en dan ontvang jij een mail met contactgegevens en het verzoek om onderling het werkbezoek in te plannen.
  3. Ontmoet werkzoekenden en maak (online) kennis met elkaar op of rond 16 november 2022. Een gesprek hoeft natuurlijk niet alleen met een hr-adviseur of recruiter plaats te vinden, een docent laten vertellen over waarom jullie mbo-school een aantrekkelijke werkplek is kan heel goed.

Meer informatie