Van 13 tot en met 16 november is het voor de vierde keer de landelijke Week van de Werkstress. In die week, op woensdagmiddag 15 november, organiseert SOM samen met de Gezonde School en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, een bijeenkomst over werkstress – maar ook werkplezier! De bijeenkomst is bedoeld voor onderwijzers, leidinggevenden van onderwijsteams en directeuren/hr-professionals van mbo-scholen en vindt plaats bij de MBO Raad in Woerden.

Het gaat tijdens de bijeenkomst zoals gezegd niet alleen over werkstress, maar ook over werkplezier. Met inspirerende bijdragen uit de wetenschap en goede voorbeelden uit de praktijk gaan we op zoek naar oplossingen voor werkstress in het onderwijs. Ook geeft leiderschapscoach Edith Horsting (Leer- en Veerkracht) haar visie op dit thema. Daarnaast gaan de deelnemers aan de hand van een serious game in gesprek over werkstress. Deze game kunt u daarna in uw eigen school gebruiken om dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Interesse?

Meld u nu aan voor de bijeenkomst op 15 november

Bekijk voor meer inspiratie de 99 tips die er tijdens de vorige Week van de Werkstress zijn opgehaald. Op de website www.duurzameinzetbaarheid.nl vindt u nog andere diverse mogelijkheden om aandacht te besteden aan deze week.