SOM,

hét platform in het mbo
van werkgevers en
werknemers samen.

Samen op expeditie! Meld je aan voor het webinar teamdialoog

Hoe zorg je voor een veilige dialoog binnen je team? En hoe creëer je een vertrouwensbasis voor het geven en ontvangen van feedback? Tijdens het webinar Op naar een betere Teamdialoog op 8 oktober neemt teamcoach Thijs Paffen je mee in de basisstappen van een goede teamdialoog. Gonny Farley, docent aan het Nova College, deelt haar inzichten uit de praktijk. Want hoe ging haar team aan de slag met de teamdialoog en wat kun jij daaruit meenemen? Meld je gratis aan voor het webinar en maak een goede start met jouw teamdialoog!

Het webinar is het beginpunt van de Expeditie Teamdialoog. SOM start deze e-mailexpeditie om leidinggevenden, teamleiders en opleidingsmanagers in het mbo op weg te helpen met een betere dialoog in het team. Vanaf 1 november gaat de gratis e-mailexpeditie van start. Je kiest zelf of je alleen aan het webinar of de e-mailexpeditie deelneemt, of aan beide.

Meer lezen

Over de sprekers: teamcoach en docent aan het woord

Thijs Paffen is teamcoach en directeur bij Loof training en advies en geeft al ruim vijftien jaar trainingen op het gebied van teamcoaching. Tijdens het webinar geeft hij alvast een aantal tips en adviezen die je direct in de praktijk kunt brengen. Gonny Farley is al bijna dertig jaar werkzaam als docent aan het Nova College. Een aantal jaren geleden is zij samen met haar team aan de slag gegaan met de teamdialoog. Tijdens het webinar vertelt ze over haar ervaring en deelt ze tips en adviezen, maar vooral: wat heeft het haar team opgeleverd? Bekijk onderstaande video om een voorproefje te krijgen.

Interactief webinar: stel je vragen!

Tijdens het webinar krijg je als deelnemer volop de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Het webinar is een mooie start van jouw Expeditie Teamdialoog. Projectleider Mariëlle Kreukniet legt uit hoe de expeditie eruitziet en hoe je met een kleine tijdsinvestering grote stappen kunt maken met de teamdialoog.

Start van het landelijk lerend netwerk

In november start ook het landelijk lerend netwerk voor mensen met leidinggevende taken in het mbo, die willen inzetten op het versterken van de teamdialoog. Meld jij je aan voor de e-mailexpeditie? Dan word je ook uitgenodigd voor het lerend netwerk. Zo kun je jouw ervaringen delen met mbo-collega’s uit het hele land.