Onderwijsinnovatie

Realiseer je innovatieve idee

Het platform ‘Innoveren vanuit docenten’ brengt docenten in het mbo bij elkaar voor inspiratie, intervisie en interactie. Via het (online) platform kun je als docenten elkaar helpen en stimuleren bij vernieuwing. Meld je aan bij de LinkedIn-groep en deel je ervaring en ideeën of doe inspiratie op.

Het platform ‘innoveren vanuit docenten’ bouwt voort op activiteiten van SOM uit 2018. Ervaringen en nuttige tips vanuit het programma Onderwijs Pioniers MBO zijn toen verzameld en verschenen in de MBO-Krant. En er is een ‘firestarterpakket’ beschikbaar om zelf aan de slag te gaan.

Aan de slag

We zijn heel benieuwd naar de genomen acties. Deel je ervaringen via de LinkedIn-groep of via info@sommbo.nl.

SOM en Onderwijs Pioniers MBO

SOM voert meerdere projecten uit op het gebied van professionele ruimte en stimuleert innovatie vanuit docenten. Ook wil SOM de professionele dialoog in teams stimuleren. Met als doel: beter onderwijs aan de studenten.

Onderwijs Pioniers MBO ondersteunt deze doelstellingen ook. Via Onderwijs Pioniers MBO kregen docenten in het MBO de kans, om met behulp van budget en begeleiding, aan de slag te gaan met een goed idee voor (beter) onderwijs.