Alle docenten verdienen LOF voor het fantastische werk dat zij doen om het onderwijs beter te maken. Daarom is er op woensdag 18 september het LOF-festival. Dit festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Reehorst in Ede. Meld je snel aan en ontmoet pionierende docenten en leraren uit het mbo, po en vo, neem deel aan inspirerende workshops en interessante lezingen en wissel kennis en ervaringen met elkaar uit.

Highlights festival

Het festival is een ontmoetingsplaats voor vernieuwers. Op het programma staan inspirerende workshops zoals Gamen met je klas, interessante lezingen van bijvoorbeeld Per-Ivar Kloen over Maker education: een idee is niet genoeg! en een meesterlijk optreden van Meesters met dromen – Vincit qui se vincit, bekend van hun succesvolle marathon over onderwijs. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vele ontmoetingen en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere pionierende docenten. Wie zich inschrijft wordt ondergedompeld in een ongedwongen festivalsfeer.

Ook SOM is aanwezig

Speciaal voor mbo-docenten verzorgt SOM een workshop vanuit het Platform innoveren vanuit docenten. Via het platform helpen mbo-docenten elkaar met onderwijsvernieuwingen. Het platform heeft ook een eigen Linkedin-groep waar je lid van kunt worden.

Praktische informatie

Wanneer? Woensdag 18 september
Hoe laat? 09.30 – 16.00 uur met na afloop een borrel
Waar? Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Aanmelden? Meld je aan via het inschrijfformulier
Meer weten? Kijk op de website van het LOF-festival

Over LOF

LOF (LerarenOntwikkelFonds) is een beweging van, voor en door leraren om het onderwijs van onderop te vernieuwen. Via subsidie van OCW biedt LOF docenten in het mbo, het primair en voortgezet onderwijs begeleiding en budget om een onderwijsinnovatie te realiseren. Voor docenten uit het mbo is er het eigen, vergelijkbare traject Onderwijs Pioniers MBO. Inmiddels is het beschikbare budget uitgeput en kunnen er geen nieuwe aanvragen meer worden ingediend.