Kennisdelingsweek en tips over oprichting regionaal loket

Van 25 – 29 mei is de week van het regionaal loket, een week waarin je online kennis kunt uitwisselen over een regionaal informatiepunt voor mensen die docent willen worden. In een factsheet hebben wij alvast wat tips op een rij gezet voor de oprichting van een regionaal loket.

Kennisuitwisseling regionaal loket voor deelnemers RAP

Als schoolbesturen uit het mbo, vo en po gebruikmaken van de subsidie Regionale aanpak personeelstekort (RAP), is het de bedoeling dat ze een informatiepunt of een ‘regionaal loket’ oprichten. Hier kan iedereen uit de regio die een overstap overweegt naar het onderwijs, terecht met zijn of haar vragen. Speciaal voor deelnemers aan de RAP wordt van 25 – 29 mei de ‘week van het regionaal loket’ georganiseerd.

In de week van het regionaal loket kun je met besturen uit andere regio’s en ervaringsdeskundigen uit andere sectoren, informatie uitwisselen over de oprichting en inrichting van een regionaal loket. Iedere dag vind je een nieuw praktijkverhaal online en op maandag, woensdag en vrijdag kun je een online sessie bijwonen. Bekijk het programma en meld je aan.

Factsheet met tips en inspiratie

Kan je niet wachten en wil je nu alvast meer informatie over het oprichten van een regionaal loket? Bekijk dan de factsheet met tips, procestappen en praktijkvoorbeelden.