Zilveren Kruis Gezond Ondernemen

Gezond Ondernemen: samen naar een gezond organisatie

Uw organisatie streeft naar maximale inzetbaarheid van uw medewerkers, zodat zij optimaal kunnen presteren. Daarbij is het verzuimcijfer een belangrijke indicatie van de gezondheid van uw organisatie, die begint bij het welbevinden van uw medewerkers. Daarom biedt Zilveren Kruis u Gezond Ondernemen. De ideale combinatie van een collectief zorgcontract, proactief gezondheidsbeleid en zakelijke verzekeringen. Verzuim en re-integratie, preventie en het versterken van uw medewerkers zijn hierbij de kernwoorden.

Uw collectief zorgcontract vormt het fundament onder onze samenwerking. Met Gezond Ondernemen zijn wij uw aangewezen partner bij het vormgeven van een optimaal gezondheidsbeleid.  U kiest bij ons uit diverse programma’s en diensten om de gezondheid van uw medewerkers te borgen en zo nodig te verbeteren.

Zilveren Kruis heeft hierin ruime ervaring en werkt samen met ruim 1000 bedrijven.
Lees onze klantverhalen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Mentale fitheid

Binnen het MBO onderwijs speelt mentale weerbaarheid een belangrijke rol. Hoe voorkom je stress en – nog erger – burn out klachten bij de medewerker? Gezond Ondernemen heeft Present! Een compleet programma gezondheidsoplossingen.  Hiermee helpt u – tegen aantrekkelijke tarieven – uw medewerkers mentaal fit te blijven. Of ze te ondersteunen als ze moeten herstellen van mentale overbelasting. Denk hierbij aan (online) coachings trajecten, mindfulness- en lifestyle trainingen of peroonlijke effectiviteits trainingen.
Ontdek Present!

Waarom Gezond Ondernemen van Zilveren Kruis:

  • Collectief zorgcontract met specifieke aanvullende verzekeringen en aantrekkelijke kortingen
  • Eenvoudig online uw collectief zorgcontract, gezondheidsbeleid en zakelijke verzekeringen beheren   in Mijn Collectief
  • Inzicht in uw gezondheidsbeleid op basis van onze branche- en bedrijfskennis en beschikbaar gestelde tools en scans
  • Advies bij het inzetten van gezondheidsoplossingen voor verzuim en re-integratie, preventie en versterken van uw medewerkers
  • Verzuim- en inkomensverzekeringen voor het opvangen van financiële risico’s door ziekte en verzuim
  • Het grootste netwerk van specialisten en zorgaanbieders die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen